Bel ons op 040-7113026 of mail info@revitalis.nl

Missie

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovatieve gezondheidsontwikkelingen en ontvang het cel herstel voedingsplan kado:

Revitalis

Tim Kors portretMijn naam is Tim Kors, founder van Revitalis. Van jongs af aan heb ik een grote interesse in gezondheid en ben ik sportief heel actief. Ik was altijd bezig met gezonde voeding, vitamines en mineralen. Vanuit deze interesse ben ik in 2006 de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gaan volgen. Ik zag een grote discrepantie tussen de gezondheidsproblemen van nu en de oplossingen, die in het huidige medische stelsel worden aangeboden. Veel mensen lopen rond met één of meer chronische klachten of ziekten waar geen oplossingen voor blijkt te zijn. In de loop der jaren ben ik op zoek gegaan naar innovatieve behandelmethoden en heb deze gevonden in Duitsland en in de Verenigde Staten. Deze behandelmethoden bieden een andere kijk op het aanpakken van de hedendaagse gezondheidsproblemen.In Nederland zijn er inmiddels 3,5 miljoen chronische zieken, die vaak nog te horen krijgen dat het “tussen de oren” zit en worden ze naar huis gestuurd met zware medicijnen en/of antidepressiva

Lancering van Revitalis

Mijn missie

Mijn missie is om de oorzaak van klachten te achterhalen en te behandelen. Deze, op de oorzaak gerichte, geneeskunde is in mijn ogen de geneeskunde van de toekomst oftewel; de weg naar duurzame gezondheid. Dit kan met de Revitalis behandelmethoden zonder dat u afhankelijk bent van een leven lang medicijnen te slikken. Medicijnen genezen per definitie niet elke ziekte en onderdrukken uitsluitend de symptomen.Symptomen wijzen erop dat er iets mis is in het lichaam. Als symptomen worden onderdrukt met medicijnen, wordt de oorzaak niet achterhaald. Het probleem lijkt weg, maar dat is het niet. Het gebruik van chemische medicijnen om symptomen te bestrijden, brengt veelal serieuze bijwerkingen met zich mee en op de lange termijn ook schade toe aan het lichaam.
Revitalis adviseert en behandeld mensen middels voeding- en leefstijladviezen, voedingssupplementen, het toedienen van vitamines, mineralen en andere lichaamseigen stoffen middels injecties en infusen. Revitalis maakt gebruik van  innovatieve wetenschappelijk onderbouwde methoden.

Doelstelling

Revitalis betekent: opnieuw levenskrachtig maken, nieuw leven in blazen. Echte duurzame gezondheid kan alleen van binnenuit worden bereikt en nooit van buitenaf. Hiermee bedoelen we dat we de intelligentie van ons lichaam moeten gebruiken om langdurig optimale gezondheid te bereiken. Door de oorzaken van klachten te achterhalen en behandelingen te geven die het lichaam geen schade toe kunnen brengen, kan duurzame gezondheid pas werkelijk worden bereikt. Met onze methode spreken wij de zelf helende intelligentie van uw lichaam aan en helpen u zo om goede gezondheidsresultaten te bereiken. Wij helpen u daarbij.

Gratis E-book voor een blakende gezondheid en meer energie!

In dit voedingsplan leg ik o.a. uit:

- Wat de  invloed is van voeding op onze cellen
- Wat het belang is van goede vetten
- Wat laaggradige ontstekingen zijn 

en nog veel meer....

Zet de eerste stap in het verbeteren of herstellen van je gezondheid en download het e-book!

Gelukt, Check je email we sturen het e-boek nu naar je toe!

stel een vraag