Bel ons op 040-7113026 of mail info@revitalis.nl

Gratis mindfulness workshop

Gratis mindfulness workshop

De zomer betekend weer lekker vakantie vieren, ontspannen en vaak even bijtanken. De zomer is ook een mooie tijd om weer even stil te staan hoe je na je vakantie weer verder wilt. Zijn er eventueel zaken die je anders zou willen aanpakken? Misschien wil je bewuster leven, meer ontspannen en beter met stress omgaan. Misschien heb je wel bepaalde patronen van je zelf die je graag zou willen veranderen.Nu je weer lekker in je energie zit is het een mooie kans om door te pakken en in jezelf te investeren om het beste uit jezelf te halen. Daarom biedt Revitalis een 8 weekse mindfulness en patronen training aan. Voor mensen die eerste willen weten wat mindfulness is geven we een gratis workshop mindfulness experience.

Workshop Mindfulness Experience-introductie in Mindfulness
De workshop is een introductie in mindfulness. Je leert wat mindfulness is. Waar het goed voor is en hoe je het kan toepassen in je leven. De workshop bestaat uit informatie, educatie en we doen korte mindfulness oefeningen. Je kan de workshop live volgen bij Revitalis maar je kan de workshop ook via streaming thuis volgen. Zodra je je hebt aangemeld krijg je via de mail meer informatie.

Gratis toegang.
Waar: Revitalis, Gestelsestraat 16B Waalre
Wanneer: woensdag 6 sept 2017
Tijd: 19.30-20.30
Inschrijving: Via onderstaande button of via info@revitalis.nl
Schijf je in!

8 weekse mindfulness en patronen training-Echt jezelf kunnen zijn
Het volgen van een 8-weekse training levert volgens wetenschappelijk onderzoek een positief resultaat op wat betreft je welzijn. Tijdens de training worden momenten van educatie en zelfreflectie afgewisseld met verschillende mindfulness meditatie oefeningen. Je leert hoe je mindfulness meditatie kunt gebruiken om meer grip op jezelf te krijgen en het beste uit jezelf te halen. Je leert je aandacht te focussen en jezelf te ontspannen. Ook krijg je inzicht in patronen die tegen je werken en leer je hoe je deze kunt doorbreken. Je leert met lastige gevoelens om te gaan en om meer compassie voor jezelf en anderen te ontwikkelen. Je wordt bewuster en je krijgt een diepere zelfkennis.

Je krijgt bij de start van de training een werkboek. Ook krijg je toegang tot BeTrue-tools; een online domein met audio van begeleide mindfulness meditatie oefeningen. Na de training maken we een plan op maat zodat je zelfstandig verder kunt.

Data: Woensdag 27 sept, 4 ockt, 11 ockt, 18 ockt, 25 ockt, 1 nov, 8 nov, 15 nov.
Tijd: Van 19.00 tot 20.30 uur.
Prijs: 295 euro p.p. Dit is inclusief werkboek en toegang tot audio begeleide mindfulness meditatie oefeningen.
Locatie: Revitalis Gestelsestr 16B, Waalre.
Inschrijving: via info@revitalis.nl
Schijf je in!

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Gratis E-book voor een blakende gezondheid en meer energie!

In dit voedingsplan leg ik o.a. uit:

- Wat de  invloed is van voeding op onze cellen
- Wat het belang is van goede vetten
- Wat laaggradige ontstekingen zijn 

en nog veel meer....

Zet de eerste stap in het verbeteren of herstellen van je gezondheid en download het e-book!

Gelukt, Check je email we sturen het e-boek nu naar je toe!

stel een vraag