Bel ons op 040-7113026 of mail info@revitalis.nl

Intake consult

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovatieve gezondheidsontwikkelingen en ontvang het cel herstel voedingsplan kado:

Van intake tot behandeling

Het eerste gesprek: Intakesprek

Tijdens uw eerste bezoek, dat wij intake noemen, bespreken we het door u ingevulde intakeformulier, welke u per mail voorafgaand aan uw eerste bezoek heeft ontvangen, alsmede diverse andere informatiestukken van u zoals:

  • Gegevens van medische onderzoeken van de afgelopen zes maanden
  • Een recent medicatieoverzicht van de apotheek
  • Uw ochtendurine (potjes hiervoor zijn gratis verkrijgbaar bij de apotheek)

Aangezien laboratorium onderzoeken cruciaal zijn voor het ontdekken van de onderliggende oorzaken van klachten zal bij het eerste bezoek – met uw instemming – ook direct bloed worden afgenomen.  Aan de hand van uw intakegesprek en de onderzoeksuitslagen (tweede gesprek) zal een behandelplan worden opgesteld. Het behandelplan is de sleutel tot het overwinnen van uw gezondheidsproblemen en het herwinnen van een optimale gezondheid.

Kosten intakegesprek

De kosten van uw eerste bezoek zullen variëren en afhankelijk zijn van uw individuele situatie. Houdt u er in ieder geval rekening mee dat de kosten van het intakegesprek tussen de 180 euro bedragen. U kunt bij ons pinnen, maar wij kunnen de rekening ook voor u opsturen. De rekening ontvangt u direct na het consult per email. We hanteren een betalingstermijn van zeven dagen.

Laboratorium onderzoek

Bloed-, urine-, speeksel- of ontlastingsonderzoek is cruciaal voor het ontdekken van de onderliggende oorzaken van ziekten. Deze worden meestal niet vergoed door de verzekeraar. Voor speekseltesten en ontlastingsonderzoek geven wij u de onderzoeksmaterialen mee, zodat u deze thuis kunt voorbereiden.
De noodzaak van deze onderzoeken wordt bepaald aan de hand van het intakegesprek. De totale kosten van laboratoriumonderzoek variëren en zijn sterk afhankelijk van de ernst en complexiteit van uw klachten. De onderzoekskosten zullen met u besproken worden tijdens het intakegesprek.  Vraag een gratis adviesgesprek aan als u de onderzoekskosten meer specifiek wilt weten. We kunnen op basis van uw symptomen een goede inschatting maken.

Het tweede gesprek: Consult (Opvolging van uw behandelplan)

Twee tot drie weken na het intakegesprek volgt een tweede gesprek. In dit gesprek worden alle onderzoeksresultaten met u besproken. Uit dit gesprek volgt ook het behandelplan.

Het derde gesprek: Consult (Voortgang)

Om uw voortgang te bespreken, zal een derde afspraak één of twee maanden na het tweede consult plaatsvinden.

Periodiek consult

Na het derde consult en afhankelijk van uw specifieke gezondheidstoestand zal de noodzaak van een periodiek consult  samen met uw behandelaar worden bepaald. Deze periodieke consulten duren meestal 15 minuten tot een half uur.

Kosten consulten

Kosten van een consult zijn afhankelijk van hoeveelheid tijd die er nodig is. Kosten voor een consult van een kwartier bedragen 40 euro, kosten voor een consult van een half uur bedragen 70 euro en kosten voor een consult van een uur bedragen 125 euro.

Kosten van beantwoorden van e-mails door behandelaar

De kosten voor het beantwoorden van e-mails met inhoudelijke vragen met betrekking tot uw behandeling worden berekend vanuit het uurtarief.

Kosten van beantwoorden van telefonische vragen door behandelaar

De kosten voor telefonische contactmomenten met inhoudelijke vragen met betrekking tot uw behandeling worden berekend vanuit het uurtarief.

Afspraak annuleren

Bent u verhinderd? Gelieve dit 24 uur vóór aanvang van de afspraak door te geven. Indien u binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak annuleert zijn wij genoodzaakt een bedrag van 50 euro in rekening brengen.

Tarieven voor zelfbetalers (en OZP)

WANNEER MOET U ZELF BETALEN?
In gevallen, waarin u de behandeling zelf moet betalen. Bijvoorbeeld als u geen verwijzing wilt. Of als u geen verwijzing krijgt.

DE (OZP-)KOSTEN VOOR EEN APART CONSULT ZIJN 180 EURO voor een intake consult.
Verder kosten zijn naar tijd: 70 Euro voor een halfuur. 125 Euro voor een uur.

TOTALE (OZP-)KOSTEN VAN ONDERZOEKSKOSTEN LIGGEN TUSSEN DE 100 en 1200 EURO.
Afhankelijk van de ernst en hoelang u al met bepaalde klachten rond loopt kunnen de tarieven voor het initiele lab-onderzoek verschillen.

NO SHOW-KOSTEN BETAALT U OOK ZELF. DAT IS 50 EURO.
No show is:
– zonder bericht niet op een afspraak verschijnen,
– de afspraak vergeten of
– de afspraak binnen 24 uur afbellen.
De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten van een no-show niet.

Onze locatie

Vanuit richting A2 en A58 (Den Bosch, Tilburg)

Indien u vanuit deze richting komt dient u de borden Waalre aan te houden als u Eindhoven nadert. U neemt de afslag Waalre ter hoogte van motel van de Valk Eindhoven. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf en bij de eerste stoplichten gaat u weer rechts. Vervolgens gaat het bij het eerste kruispunt links af ( Profita meubelzaak grenst aan dit kruispunt) nu zit u al op de Gestelsestraat. Wij zitten op ongeveer 500 mtr aan de linkerkant. De naam van het pand is “Waterstaete”.

Vanuit richting A2 (Maastricht, Venlo)

Indien u vanuit het zuiden komt houd u de afslag Waalre, Valkenswaard aan. Onderaan de afslag komt uit bij Van de Valk motel Eindhoven. U gaat dan linksaf. U rijd onder het viaduct door en gaat na het viaduct bij de eerste stoplichten rechtsaf. Vervolgens gaat het bij het eerste kruispunt links af( Profita meubelzaak grenst aan dit kruispunt) nu zit u al op de Gestelsestraat. Wij zitten op ongeveer 500 mtr aan de linkerkant. De naam van het pand is “Waterstaete”.Houd er rekening mee dat u de Gestelsestraat in Waalre intoetst op uw navigatie en niet de Gestelsestraat in Eindhoven.

stel een vraag