Bel ons op 040-7113026 of mail info@revitalis.nl

Boeken

 • Het meest onderschatte gezondheidsprobleem bij vrouwen: ijzertekort

  Dit jaar(2018) ben ik alweer 12 jaar werkzaam als orthomoleculair therapeut. In die jaren heb ik veel patiënten voorbij zien komen met allerlei soorten klachten. Als je aan mij zou vragen wat het nummer 1 gezondheidsprobleem is, wat ik in de afgelopen jaren keer op keer heb terug zien komen, dan zou dat zonder enige twijfel zijn: ijzertekort bij vrouwen.

  Vanuit mijn praktijkervaring zie ik dat veel vrouwen langdurig en onnodig rond blijven lopen met o.a. symptomen als: vermoeidheid, haaruitval, broze nagels, hoofdpijn, duizeligheid, neerslachtigheid en concentratie problemen.

  Op basis van deze ervaring heb ik een E-boek geschreven over ijzertekort bij vrouwen. Mijn streven is om meer bewustwording over dit onderwerp te creëren. Hiermee kan hopelijk jarenlang onnodig lijden voor veel vrouwen worden voorkomen. De oplossing is namelijk relatief eenvoudig en snel.

  Meer dan 150 miljoen menstruerende vrouwen in Europa lijden aan symptomen van niet-gediagnosticeerd ijzertekort. Wereldwijd gaat het om ongeveer 2 miljard vrouwen.

  IJzertekort is een wereldwijde aandoening die tot nu toe ernstig wordt onderschat. Het wordt niet besproken op medische faculteiten. 30-50% van alle mensen heeft een ijzertekort. Van mensen die een ijzertekort hebben, is 92% vrouw (Schaub 2004). Prijs: € 19,90

 • Effectieve behandeling van een chronische darmontsteking

  De kennis in dit e-boek is opgedaan uit eigen praktijkervaring van de afgelopen 10 jaar.  We hebben in deze periode in ons gezondheidscentrum al veel mensen met een chronische darmontsteking kunnen helpen. Dit e-boek is bedoeld voor mensen die: openstaan om hun eigen onderzoek te doen; verder denken dan wat alleen hun arts vertelt; durven te luisteren naar hun gevoel; openstaan voor nieuwe informatie en nog geen oplossing hebben gevonden voor de aandoening.

  Na het lezen van dit e-boek zal je in ieder geval weten dat er veel goede behandelingen bestaan die vaak nog onbekend zijn. Deze behandelingen hebben een natuurlijke basis en zijn in veel gevallen minder of helemaal niet schadelijk voor het lichaam. Door het lezen van dit e-boek zal je je er bewust van worden dat deze behandelmethodes bestaan en effectief kunnen zijn. Ik hoop dat dit een eyeopener voor je zal worden.
  Prijs: € 19,90

 • Methylering E-boek

  Methylering: een van de belangrijkste biochemische herstelprocessen van het lichaam.
  Het is de belangrijke schakel tot: ontgifting, celreparatie, gezond ouder worden, gewichtsverlies, balans in neurotransmitters, gezonde immuniteit, ziektepreventie, zenuwbescherming en heel veel meer.

  Voor veel mensen betekent het verbeteren van methylering nieuwe hoop bij depressie, angst, autisme, vermoeidheid en de ontelbare symptomen die ontstaan door blootstelling aan toxines uit de omgeving.

  Ontdek hoe het zorgen voor methyldonors op basis van voeding de scheidslijn tussen succes en mislukking kan betekenen voor het herstellen van je gezondheid. Ontdek hoe juiste methylering het antwoord is op schade door chemische toxiciteit en electromagnetische velden. (zaken die ontstekingen, disfunctioneren van mitochondriën en DNA-schade veroorzaken). Leer in het E-boek hoe methyldonoren een nieuwe oplossing zijn voor door de omgeving veroorzaakte ziektes.
  Prijs: € 19,90

 • Celherstel voedingsplan

  Wil je een blakende gezondheid en meer energie?

  Download dan gratis het celherstel voedingsplan van Tim Kors. Dit voedingsplan is ontstaan uit meer dan 10 jaar praktijk evaring in het behandelen van mensen met uiteenlopende(chronische) gezondheidsklachten. Door het volgen van de adviezen ben je instaat om je voedinspatroon aan te passen zodat jouw cellen en daarmee je gezondheid zich kan gaan herstellen.
  Prijs: Gratis

 • Waarom zijn vitamines voor iedereen een must?!

  De hoeveelheid gifstoffen in onze voeding is de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Denk bijvoorbeeld aan pesticiden die over onze akkers en gewassen worden gesproeid en aan medicijnresten in ons drinkwater. De hoeveelheid vitamines in onze voeding is daarentegen de afgelopen jaren alleen maar afgenomen. Deze combinatie kan zorgen voor problemen zoals: vermoeidheid, chronische ontstekingen en neerslachtigheid. Kortom een scala aan gezondheidsklachten. In dit E-boek krijg je antwoord op de vragen: Wat zijn vitamines?, Waarom heeft iedereen een tekort? Wat is de invloed van een tekort aan vitamines en een teveel aan gifstoffen op onze cellen en daarmee onze gezondheid?. In dit E-boek staat de basiskennis die je zou moeten weten als je je gezondheid serieus wil verbeteren.
  Prijs: Gratis

20% korting op onze boeken!

Vul je naam en email adres is en ontvang direct de kortingscode

Gelukt, je kortingscode wordt direct naar je email adres gestuurd.

stel een vraag